Και η showbiz κοντά στους «Αγανακτισμένους»

Άλλοι πήγαν Σύνταγμα και άλλοι σχολίασαν στο Ίντερνετ

Και η showbiz κοντά στους «Αγανακτισμένους»

Την φωνή τους με εκείνη των χιλιάδων αγανακτισμένων ένωσαν και πολλοί επώνυμοι, που είτε βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν, είτε εξέφρασαν την συμπαράστασή τους μέσω Ίντερνετ.

«Πρώτη φορά βλέπω τέτοια συγκέντρωση, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο ποτέ», δήλωσε στην κάμερα του Star ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας, που βρέθηκε απέναντι από την Βουλή.

Εκεί ήταν και ο Όθωνας Μεταξάς που υποστήριξε πως «κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε και να μην έχουμε παθητική στάση», καθώς και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας που παραλλήλισε όσα συμβαίνουν με τις τελευταίες ημέρες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Μεταξύ των «Αγανακτισμένων» και ο Δημήτρης Πουλικάκος που διερωτήθηκε αν έπρεπε να περιμένουμε τους Ισπανούς για να ξυπνήσουμε, ο Σωτήρης Τζιβελέκος που χαρακτήρισε «χρέος του κάθε Έλληνα πολίτη» το να διαμαρτυρηθεί και ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος εξέφρασε την ευχή να συνεχιστεί αυτή η πρωτοβουλία πιο μαζικά και πιο συσπειρωμένα.

Στις διαδηλώσεις βρέθηκαν επίσης και οι Μέμος Μπεγνής, Σταύρος Ζαλμάς και Ντίνος Καρύδης.

«Αγανακτισμένοι» και στο Ίντερνετ

«Ήθελα να ‘ξερα... δεν ντρέπονται οι πολιτικοί αυτής της χώρας με αυτά που συμβαίνουν;», διερωτήθηκε στο Twitter του ο Χρήστος Δάντης, που «ανέβασε» και φωτογραφίες από τις σχετικές κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. «Ωραίο το Σύνταγμα. Πάμε και για άλλα τέτοια», έγραψε στη σελίδα της η Ζέτα Δούκα, ενώ ο Κώστας Βαξεβάνης επισήμανε πως «επιτέλους ξυπνήσαμε».

Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που έγραψε στο Ίντερνετ: «μπράβο σε όλους που κατέβηκαν στο Σύνταγμα και συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί μέχρι τώρα».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top