Γενέθλια on air έκανε ο Κώστας Μαρτάκης!

Τι αποκάλυψε και τι ευχήθηκε ο τραγουδιστής;

Γενέθλια on air έκανε ο Κώστας Μαρτάκης!

«Όσο μεγαλώνω αγριεύω», δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης, που γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου! Ο νεαρός τραγουδιστής έσβησε τα κεράκια on air, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του και να ευχ��θεί να... ερωτευθεί.

Μιλώντας στο «Αξίζει Να Το Ζεις», ο Κώστας είπε πως έχει πολύ καιρό να κάνει σχέση και τάχθηκε κατά του one night stand, προσθέτοντας πως από την ζωή του δεν λείπουν τα φλερτάκια. «Συνήθως με χωρίζουνε, δεν με αντέχουν!», είπε ο σέξι τραγουδιστής και αποκάλυψε πως έχει να ζήσει κάτι δυνατό από τα 17 του.

Από την κουβέντα δεν έλειψε η παρτενέρ του στο «Dancing With The Stars», Μαρία Αντιμισάρη, για την οποία ο τραγουδιστής είπε ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα και, επειδή έρχονται κοντά -ιδίως στους λάτιν χορούς- κάνουν... διάλλειμα στην πρόβα! «Της ζητάω ένα 10λεπτο να ηρεμήσω, να πιώ λίγο νερό», πρόσθεσε και δεν έκρυψε ότι θα της ζητούσε να βγουν αν εκείνη δεν είχε σχέση. «Αν χωρίσει... εδώ είμαι», κατέληξε χαμογελώντας!

Ο Κώστας έσβησε το ένα κεράκι που είχε η τούρτα - έκπληξη, η οποία ήταν ειδική παραγγελία: γαλάζια και λευκή και διακοσμημένη με... τραγουδιστή που του έμοιαζε, πικάπ, δίσκο και μικρόφωνα, ενώ θερμές ευχές του έστειλαν το fan club του, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Φουρέϊρα και η Μαρία Αντιμισάρη, με την τελευταία να εμφανίζεται live στο στούντιο της εκπομπής.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top