Οικογένεια Λιάγκα: Βόλτα στην λιακάδα!

Πού τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός;

Οικογένεια Λιάγκα: Βόλτα στην λιακάδα!

Εκμεταλλεύθηκε την καλοκαιρία και βγήκε βόλτα στην… παραλία! Ο λόγος για την τριμελή πλέον οικογένεια Λιάγκα, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά σε βόλτα στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με τον μόλις 36 ημερών Γιανν��κη τους. Όσοι είδαν από κοντά την Φαίη, μίλησαν για την άψογη σιλουέτα της παρουσιάστριας, η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκό σορτσάκι και σχεδόν διάφανη μπλούζα. Η ευτυχισμένη πλέον μαμά έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και τίποτα δεν μαρτυρά ότι πριν από έναν περίπου μήνα και κάτι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Εμφανώς αδυνατισμένος, όμως, είναι και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ως γνωστόν, πρόσφατα πέρασε περιπέτεια με την υγεία του.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη, που τόσες μέρες είχε δύο μωρά στο σπίτι», είπε την ημέρα που επέστρεψε στα καθήκοντά του ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη αναμένεται γυρίσει στα καθήκοντά της την Δευτέρα 30 Μαϊου. (Φωτογραφίες HELLO)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top