Σε κώμα ο γιος γνωστής αστρολόγου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπέλλας Κυδωνάκη

Σε κώμα ο γιος γνωστής αστρολόγου

«Ο γιός μου ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του», εξομολογείται η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη και περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που ζει μετά το σφοδρό τροχαίο που είχε ο γιός της, που έπεσε σε κώμα.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του «Super Star», η γνωστή αστρολόγος μίλησε για το τροχαίο που συντάραξε την οικογένειά της. Όπως είπε, ήταν 2 Μαΐου, στην λεωφόρο Ηρακλείου, στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ένα φορτηγό τράκαρε με την μηχανή στην οποία ο γιός της ήταν συνεπιβάτης.

«Για τρεις εβδομάδες η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή... Με την βοήθεια του θεού ο γιός μου είναι καλύτερα, το άλλο παιδί όμως εξακολουθεί να είναι αρκετά σοβαρά», είπε η κα. Κυδωνάκη.

Όπως πρόσθεσε, το παιδί της έχει σπασίματα στα πόδια και αλλού τα οποία αντιμετωπίζονται, όμως, το θέμα είναι να απορροφηθούν τα τέσσερα αιματώματα που έχει στο κεφάλι του.

«Το τροχαίο μας τάραξε όλους... Δοκιμάσαμε τα όριά μας», ανέφερε η αστρολόγος, που ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αλλά και ζήτησε βοήθεια από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το τροχαίο.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top