Ελ. Μελέτη: «Θα ήθελα να είμαι... σκύλα αλλά δεν μου βγαίνει...»

Ποιος είναι ο παράφορος έρωτας στην ζωή της;

Ελ. Μελέτη: «Θα ήθελα να είμαι... σκύλα αλλά δεν μου βγαίνει...»

Για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της (το ζώδιο της παρθένου), τα προσωπικά της, την επαγγελματική της ζωή, αλλά και το Dancing with the Stars μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με θεωρούν εύκολη αντίπαλο στο Dancing. Δεν φοβούνται δηλαδή την παρουσία μου. Αυτό έχω καταλάβει εγώ, γιατί δεν είμαι επιβλητική σαν χαρακτήρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφερόμενη σε αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της ανέφερε ότι δεν είναι μόνο το σόου χορού του Ant1, αλλά γενικότερα, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική βάσει της οποίας κινείται. «Μου λείπει αυτό το bitch, το χαρακτηριστικό της σκύλας που έχουν κάποιες γυναίκες, το οποίο προσπαθώ να το βγάλω αλλά δεν μου βγαίνει. Μου λείπει ο ανταγωνισμός γενικά. Τι θέλω να πώ με αυτό; Κάνω αυτό που νομίζω πιο σωστό, παίρνω και τις κατάλληλες συμβουλές από τους δικούς μου και τους συνεργάτες μου, αλλά όχι με την έννοια ότι νιώθω πως κάποιος με απειλεί, ή προσπαθεί να μου την φέρει», διευκρίνισε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει παράφορο έρωτα με τον πατέρα της, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικά ευφυή, πολυδιάστατο μυαλό και προνοητικό. Οσο για το εάν επεδίωκε να βρει έναν… πατέρα στις σχέσεις της; «Δεν επιδιώκω να βρω έναν μπαμπά, αλλά πάντα όλες οι σχέσεις μου έχουν καταλήξει να είναι ίδιες ο πατέρας μου».

Τι άλλο είπε η Ελεονώρα: Για τις αλλαγές: «Οι αλλαγές δεν με τρομάζουν αρκεί να μην βαριέμαι να τις κάνω».

Για τις εκπλήξεις: «Μου αρέσουν αρκεί να είναι… ελεγχόμενες».

Για το ποιον συμβουλεύεται πρώτα από όλους σε μια σημαντική στιγμή στην ζωή της: «Τον πατέρα μου».

Για το εάν συμβιβάζεται: «Διεκδικώ το να μην συμβιβάζομαι».

Τι ζώδιο θα ήθελε να είναι εάν δεν ήταν αυτό που είναι; «Σκορπιός»

Δείτε την εμφάνισή της στην εκπομπή Star System με την Αση Μπήλιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top