Μόνο στο star.gr: Της «την λένε» για τον σύντροφό της!!!

Γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο δέχεται τα «πυρά» των συγγενών

Μόνο στο star.gr: Της «την λένε» για τον σύντροφό της!!!

Είναι πρόσωπο που εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε καθημερινή βάση. Δίνει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου, να παρουσιάζει ένα σωστό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Όμως, όσα θέλει να δείξει προς τα έξω φαίνεται ότι δεν έχουν και τόση μεγάλη σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, στην οποία επικρατεί προβληματισμός και περισυλλογή.

Ο λόγος; Οι γονείς δεν «πετάνε και την σκούφια τους» για τον σύντροφο της κόρης τους, η οποία, όχι μόνο τους τον κουβάλησε, αλλά τους δήλωσε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι θέλει να περάσει και το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Οι ίδιοι προέρχονται από την λεγόμενη μεσοαστική τάξη, έχουν και τον… τρόπο τους και το επίπεδό τους και έχουν δει συναδέλφους της κόρης τους να αποκαθίστανται με τον καλύτερο τρόπο. Και όταν λέμε με τον καλύτερο, εννοούμε τον καλύτερο. Όσο να το πεις, 100% ικανοποιημένοι δεν είναι, μην σας πούμε και καθόλου δηλαδή, αλλά τέλος πάντων.

Από εκείνη, παράπονο δεν έχουν. Ο… λεγάμενος, όμως, δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά του. Οι προτάσεις προς το πρόσωπό του, όχι μόνον δεν πέφτουν βροχή, αλλά και να πέσουν, εκείνος μάλλον… κρατάει ομπρέλα. Ο περί ου ο λόγος, αναζητεί εναγωνίως επαγγελματική στέγη εδώ και πολύ καιρό. Αλλά το φως στο τούνελ δεν το βλέπει ούτε η Αγγελική Νικολούλη. Άρα, λογικό να της λένε διάφορα οι δικοί της.

Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο ότι οι γονείς της δεν χαίρονται και ιδιαίτερα με το αμόρε της, αλλά και ότι ακόμη και η ίδια εμφανίζεται προβληματισμένη για το… μέλλον της, καθώς εκτός από το εάν έκανε την σωστή επιλογή ή όχι σε προσωπικό επίπεδο, ήλθε και μια μείωση μισθού, γεγονός που της ασκεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση αυτό το διάστημα.

Όπως καταλάβατε, η κρίση έχει χτυπήσει τους πάντες. Ακόμη και τις προσωπικές σχέσεις. Αλλά αυτές, τις έχει χτυπήσει προ πολλού…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top