Επανενώνεται το boy band των OΝΕ;

Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε συνέντευξή του

Επανενώνεται το boy band των OΝΕ;

Στιγμές της «χρυσής» δεκαετίας του ’90 φαίνεται πως θα αναβιώσουν στο ελληνικό τραγούδι, καθώς δεν αποκλείεται να ακούσουμε και να δούμε ξανά ένα από τα συγκροτήματα που έκαναν θραύση τότε, τους ONE! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά από σχετικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου...

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Αργύρη (σ.σ. Ναστόπουλο) ο οποίος μου πρότεινε να βρεθούμε ξανά και να συζητήσουμε μια πιθανή επανένωση για κάποιο σκοπό», είπε ο Κωνσταντίνος στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Super», προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο!

Κατά τον τραγουδιστή, πάντως, αν το συγκρότημα ενωθεί ξανά θα πρέπει να έχει τα ίδια μέλη και την ενεργό συμμετοχή του Γιώργου Θεοφάνους, που το δημιούργησε και υπέγραψε τα τραγούδια τους.

«Εάν το έβλεπε ο Γιώργος σοβαρά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τότε θα το σκεφτόμουν για μια πιθανή επανένωση για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος.

Θυμίζουμε πως οι ONE ήταν ένα από τα πρώτα boy bands της Ελλάδας, στα πρότυπα εκείνων του Εξωτερικού. Δημιουργήθηκαν το 1999, κυκλοφόρησαν 6 δίσκους, συνεργάστηκαν επί πίστας με «μεγάλα» ονόματα όπως η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή και κατέκτησαν την 6η θέση στην Eurovision του 2002 με το τραγούδι «Gimme» για την Κύπρο. Το 2004 διαλύθηκαν, ενώ, περίπου δύο χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είχε αποχωρήσει και την θέση του είχε πάρει ο Δήμος Μπέκε.

Δείτε και θυμηθείτε την εμφάνιση των ONE στην Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top