Ο πρώην σύντροφος της Σ. Αλιμπέρτη μιλά για τον... πρώην άντρα της

Τί είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης για τον Γιάννη Πάριο;

Ο πρώην σύντροφος της Σ. Αλιμπέρτη μιλά για τον... πρώην άντρα της

Το ακούσαμε κι αυτό. Ο πρώην σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε για τον πρώην… άντρα της παρουσιάστριας Γιάννη Πάριο. Μιλώντας συγκεκριμένα για την Πάρο, στην οποία πηγαίνει πολύ συχνά, ο Αλέξανδρος εξήγησε ότι η επαφή του με το συγκεκριμένο νησί σχετίζεται με την άλλοτε αγαπημένη του. «Μέσω της Σοφίας Αλιμπέρτη έχω γνωρίσει πολύ κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που έχει τύχει να δω από κοντά είναι και ο Γιάννης Πάριος, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα. Τον έχω γνωρίσει και αυτό αποτελεί χαρά μου και τιμή μου και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον συναντήσω ξανά».

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία ήταν καλεσμένος, τον ρώτησε πώς και δεν έχει πρόβλημα με το ενδεχόμενο να συναντήσει την πρώην σύντροφό του ή ακόμη και τον Γιάννη Πάριο στο συγκεκριμένο μέρος, ο Αλέξανδρος απάντησε χωρίς καμία περιστροφή. «Όπως έχει πει και ο μεγάλος Γιάννης Πάριος, Δόξα τω Θεό η Πάρος είναι μεγάλο νησί!»

Κατά τα άλλα, ο άκρως… απελευθερωμένος Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε για την τωρινή του ενασχόληση, καθώς τα τηλεοπτικά πράγματα είναι πολύ άσχημα. «Η κρίση έχει «χτυπήσει» τον χώρο της τηλεόρασης, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται συνεχώς οι τηλεοπτικές δουλειές. Δεν γίνονται παραγωγές. Συμμετέχω σε μια εταιρεία catering και ασχολούμαι με αυτό. Τα δεδομένα εκεί είναι πολύ συγκεκριμένα, γιατί ναι μεν ο κόσμος παντρεύεται και κάνει βαφτίσια, αλλά έχει μειώσει πολύ και τα άτομα και το budget που είναι διατεθειμένος να διαθέσει για αυτό. Έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρός και εάν είσαι σε μια δουλειά που η προσωπική σου παρουσία μετράει, και σερβιτόρος θα γίνω και με όποιο άλλο τρόπο μπορώ θα βοηθήσω», είπε, προσθέτοντας ότι φέτος το καλοκαίρι σκοπεύει να εργαστεί σε εστιατόριο στην Πάρο. «Και το τηλέφωνο θα σηκώσω για κρατήσεις, και δίσκο θα πιάσω και το πιάτο θα σερβίρω».

Δείτε την εμφάνισή του στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top