ΖΑΖ: «Δεν θέλω να με συγκρίνουν με την Edith Piaf»

«Εγώ είμαι μικρή ηλικιακά»

Mπορεί για μία τραγουδίστρια να είναι τιμητικό να τη συγκρίνουν με την Edith Piaf, για την ΖΑΖ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η ερμηνεύτρια του «Jeveux» δήλωσε σε συνέντευξή της πως μία τέτοια σύγκριση είναι άτοπη:«Εγώ είμαι μία καστανή Γαλλίδα όχι μεγάλης ηλικίας και τραγουδάω με τη δική μου φωνή» τόνισε.

Η τραγουδίστρια θέλει να αποφύγει τη σύγκριση με τη μεγάλη τραγουδίστρια αφού, όπως ξεκαθάρισε, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του.

Το τραγούδι της, «Jeveux» όπως δήλωσε στο περιοδικό«Εγώ Weekly» έχει διπλό σκοπό. Ο ένας είναι να ψυχαγωγήσει τον κόσμο και ο άλλος να τον κάνει να δει πως η ευτυχία δεν βρίσκεται στα υλικά αγαθά αλλά στην αγάπη:« Η επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιού οφείλεται και στο μήνυμα που περνάει. Είναι μία πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα άλλωστε και ο κόσμος θα πρέπει να αποστ��σιοποιηθεί από την επιθυμία για υλικά αγαθά»,πρόσθεσε η ΖΑΖ.

Η μουσική της έχει δεχτεί επιρροές από ποικίλα είδη μουσικής. Ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από τη τζαζ και το hip hop.

Σας θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια θα βρίσκεται στην Ελλάδα στην Αθήνα στις 16 Μαΐου στο θέατρο Badminton για μία μόνο εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top