Όλα τα φώτα στην Penelope Cruz και τον Johnny Depp

Πρεμιέρα στη Disneyland για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Όλα τα φώτα στην Penelope Cruz και τον Johnny Depp
Johnny Depp και Penelope Cruz έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα των «Πειρατών της Καραϊβικής». Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ταξίδεψαν μέχρι τη Disneyland στρέφοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Με το δικό του ιδιόρρυθμο look, ο 47χρονος ηθοποιός πόζαρε ��τα φλας των φωτογράφων, ενώ όλα τα βλέμματα τράβηξε η 37χρονη Penelope Cruz, που φορούσε μια εφαρμοστή τουαλέτα η οποία αναδείκνυε τις καμπύλες της.
Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που θαύμασαν το σώμα της, αφού τίποτα πάνω της δεν πρόδιδε ότι πριν λίγους μήνες έγινε μητέρα!

Το παρόν στη λαμπερή πρεμιέρα, έδωσαν και πολλοί άλλοι διάσημοι ηθοποιοί, όπως η Eva Longoria, η Emma Roberts, η Kirstie Alle και η Teri Hatcher.
Η Penelope Cruz πάντως που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Johnny Depp, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τα γυρίσματα παρόλο που εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

«Ήτανε μια υπέροχη εμπειρία όταν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Αυτή τη φορά περάσαμε το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι προκειμένου να μάθει απ΄έξω όλη την χορογραφία, «έκανα πρόβες δυο μήνες».

Κάντε κλικ και δείτε το trailer των "Πειρατών της Καραϊβικής"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top