Μητέρα η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ποιος γνώριζε ότι ήταν έγκυος η Δήμητρα Ρουμπέση;

Μητέρα η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων έφερε στον κόσμο η Δήμητρα Ρουμπέση.

Η παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, καθώς σχεδόν κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Οσο καιρό η Δήμητρα ήταν με τον Ανδρέα, η σχέση τους έγινε δεκάδες φορές θέμα συζήτησης. Η προσωπική της ζωή αποτέλεσε πολλές φορές αντικείμενο τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και δημοσιευμάτων. Μάλιστα, η ίδια συχνά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν η κουβέντα πήγαινε στον παρουσιαστή.

Όμως, από την στιγμή και έπειτα που χώρισε από τον Ανδρέα, η Δήμητρα αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Την ζωή της, πόσο μάλλον τα νέα δεδομένα στα προσωπικά της, φρόντισε να τα κρατάει μακριά από όλους. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η Δήμητρα με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, ζούσαν εκτός Αθηνών, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν. Οση δημοσιότητα είχε πάρει η ζωή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τόσο μυστικά έγιναν όλα αυτή τη φορά. «Γύρισε σελίδα» στην ζωή της, πήρε αποφάσεις και θέλησε να αφήσει όλες τις δυσκολίες στο π��ρελθόν.

Στο μαιευτήριο όπου βρίσκεται η Δήμητρα Ρουμπέση, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής μόνον οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι, ενώ η παρουσιάστρια έχει ζητήσει να μην συνδέουν με το δωμάτιο τα τηλέφωνα του κέντρου.

Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δείχνει πως πραγματικά ήθελε να κρατήσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το να γίνει μητέρα είναι κάτι που το ήθελε πολύ. Και φαίνεται πως τώρα στα μάτια της κυλούν μόνον δάκρυα χαράς. Να της ζήσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top