Ποια καλλονή πολιορκεί τον Λούκα στο Dusseldorf;

Λούκας:«Φοβάμαι τον ημιτελικό, παρά τον τελικό»

 Ποια καλλονή πολιορκεί τον Λούκα στο Dusseldorf;
Ο Λούκας Γιώρκας έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στο Dusseldorf. Μια οι συνεχείς πρόβες, μια οι δημόσιες σχέσεις, ο,τι μπορεί κάνει για να προωθήσει το τραγούδι, το οποίο δεν έχει ενθουσιάσει πολύ με το hip hop μέρος του.

«Φοβάμαι πολύ περισσότερο τον ημιτελικό, παρά τον τελικό. Πραγματικά το λέω, ο ημιτελικός είναι όντως δύσκολος», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Λούκας, ο οποίος όπως είπε είναι αισιόδοξος γιατί «σε περίπτωση που περάσουμε, πιστεύω μέσα μου ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Γι΄αυτό το��λάχιστον προσπαθεί να πάρει μερικά «σίγουρα» δωδεκάρια, και ένα απ΄αυτά ίσως είναι και της Σλοβενίας, με την τραγουδίστρια της οποίας έχει έρθει κοντά εκεί στο Dusseldorf!

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, αφού γνωρίζονται από τότε που η εκπρόσωπος της Σλοβενίας είχε έρθει στην Ελλάδα.

Αισιόδοξος για την πορεία του κομματού είναι και ο ράπερ Stereo Mike που δήλωσε ότι «ενώνοντας όλα τα στοιχεία σωστά, θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε, το εύχομαι. Και θέλουμε από την χώρα μας την υποστήριξη, εφόσον μας διάλεξε σε αυτήν την τελική ευθεία».

Όσο για τον Κωνσταντίνο Ρήγο; Επιμένει ότι τόσο το break dance όσο και το ζεϊμπέκικο, «είναι πολύ σωστά και πρέπει να είναι εκεί. Όπως και όλα τα στοιχεία που θυμίζουν Ελλάδα. Η φωτιά, το τραγούδι, όλ΄αυτά».

Δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top