Πρώτη φορά: χεράκι - χεράκι Sean Penn και Scarlet Johansson!

Και επίσημα μαζί, σε πάρτι στον Λευκό Οίκο

Πρώτη φορά: χεράκι - χεράκι Sean Penn και Scarlet Johansson!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπήρχε όργιο φημών για την σχέση ανάμεσα στον Sean Penn και την Scarlet Johansson, τελικά όμως, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Περίτρανη απόδειξη περί του ειδυλλίου μεταξύ του 50χρονου ηθοποιού και της 26χρονης -πρόσφατα χωρισμένης- συναδέλφου του, οι οποίοι δηλώνουν φίλοι; Εμφανίστηκαν μαζί και χεράκι - χεράκι σε πάρτι στον Λευκό Οίκο!!!

Στο εν λόγω πάρτι, η Johansson έκλεψε τις εντυπώσεις με Elie Saab κοκτέιλ φόρεμα, όμως, τα φλας άστραψαν για τα καλά την ώρα που αναχωρούσε έχοντας στο πλευρό της τον Penn...

Γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, λοιπόν, οι παπαράτσι τους τσάκωσαν σε μια όχι και τόσο… φιλική πόζα: οι δυο ηθοποιοί, εθεάθησαν να βγαίνουν από το Λευκό Οίκο κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι!

Μάλιστα, ο 50χρονος ηθοποιός -ως gentleman που είναι- έχει δανείσει στην καλή του το σακάκι του, ενώ και οι δυο δείχνουν πολύ χαλαροί και άνετοι.

Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός τους έχει τσακώσει σε κοινή έξοδο, πλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δυο τους είνα�� μαζί και το δηλώνουν περίτρανα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top