Άρχισαν οι πρόβες για την φετινή Eurovision!

Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη του «Watch My Dance»

Άρχισαν οι πρόβες για την φετινή Eurovision!

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την 56η Eurovision, καθώς την Κυριακή άρχισαν οι πρώτες πρόβες των χωρών στην σκηνή του Dusseldorf Arena! Η ελληνική αποστολή, που βρίσκεται στην Γερμανία από το Σάββατο, θα κάνει την πρώτη της πρόβα το απόγευμα της Δευτέρας.

«Ποδαρικό» στην σκηνή έκανε η Πολωνία, που είχε ένα στραβοπάτημα: το τακούνι της τραγουδίστριας «σκάλωσε» και είδε κι έπαθε μέχρι να το ξε-σφηνώσει...

Με... πολυθρόνα - γάντι του μποξ που έγραφε το όνομά της εμφανίστηκε η εκπρόσωπος της Αρμενίας, που μεταξύ άλλων συνοδευόταν από δύο χορευτές που πέρυσι είδαμε στο πλευρό του Γιώργου Αλκαίου, τον Ευτύχιο και τον Πέτρο, οι οποίοι πήραν μέρος στο τραγούδι της Νίκης Πόντε που δεν κατάφερε να κερδίσει τον ελληνικό τελικό.

Στρογγυλό κλουβί με χορεύτρια ανέβασαν στην σκηνή οι Τούρκοι, ενώ με τις Απόκριες φαίνεται πως μπέρδεψε τον διαγωνισμό η αποστολή της Σερβίας.

Λούκας Γιώρκας και Stereo Μike θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στις 16:40 της Δευτέρας, ενώ στις 18:05 έχει προγραμματισθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Η δεύτερη πρόβα του «Watch My Dance» θα γίνει την Παρασκευή.

Το star.gr θα σας μεταφέρει όλο το κλίμα και τις προετοιμασίες από την Γερμανία!

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision και το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top