Ζευγάρι με την Τζο Τόγκου ο αδερφός της Μενεγάκη;

Τι απαντά η σχεδιάστρια στις φήμες

Ζευγάρι με την Τζο Τόγκου ο αδερφός της Μενεγάκη;

Αφορμή για ειδύλλιο αποτέλεσε μια κοινή βραδινή έξοδος του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου και της «Real Housewife of Athens», Τζο Τόγκου. Μάλιστα, στο Ίντερνετ και στα περιοδικά κυκλοφόρησαν κοινά ενσταντανέ, ενώ οι δύο πλευρές δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους!

Ο αδερφός της Ελένης και η σχεδιάστρια λέγεται πως κάτι «ψήνουν» μεταξύ τους εδώ και περίπου τρεις μήνες. Αποκορύφωμα; Oι φωτογραφίες τους -δίπλα δίπλα και όλο ψου - ψου- σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής λεωφόρου!

«Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας», δηλώνει η Τζο Τόγκου στο περιοδικό «Ok!» και προσθέτει: «μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι! Δεν καταλαβαίνω γιατί το διαδίδουν τόσο επίμονα».

Το γιατί είναι εύκολο να το απαντήσει κανείς, αφού η σχεδιάστρια και ο Θοδωρής Μισόκαλος πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα σε φιλικό σπίτι στο Πόρτο Χέλι, γεγονός που επιβεβαιώνει η ίδια.

«Από τότε δεν είχα ξαναδεί το παιδί. Και, φυσικά, όταν είχα πει ότι υπάρχει ένας νεότερος άντρας στη ζωή μου, δεν εννοούσα εκείνον», τονίζει στο περιοδικό, στο οποίο κοινός τους φίλος ξεκαθαρίζει επίσης πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Περίεργο πάντως... Τον Μάιο, ο Γιώργος Τσαλίκης είχε συναντήσει την Τζο Τόγκου, τον Θοδωρή Μισόκαλο και την παρέα τους στο εστιατόριο που έχει στην Γλυφάδα η Χριστίνα Παππά και είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες στο Twitter του. Άρα; Η Τζο τον είχε ξαναδεί τον αδερφό της Ελένης μετά το Πάσχα, αλλά μάλλον το ξέχασε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top