«Δεν είμαι... προϊόν για να πουλήσω...»

Σε ποια τραγουδίστρια ανήκει η... ατάκα;

«Δεν είμαι... προϊόν για να πουλήσω...»

Το πρωί φοιτήτρια και το βράδυ τραγουδίστρια. Το πανεπιστήμιο μαζί με την… πίστα σκοπεύει να συνδυάσει τον ερχόμενο χειμώνα η Ήβη Αδάμου, η οποία έδωσε παγκύπριες εξετάσεις για να περάσει στο τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου πανεπιστημίου και τα κατάφερε. Έτσι, από την νέα σεζόν, θα σπουδάζει κοινωνιολογία στην Αθήνα, μια και θεωρεί ότι το τραγούδι δεν είναι σίγουρη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, θέλει το πρωί να σπουδάζει και το βράδυ να τραγουδά. «Αυτό θέλω να κάνω! Δεν ξέρω αν θα είναι πίστα, μπορεί να είναι κάποια μουσική σκηνή, όμως αυτός είναι ο στόχος μου. Ακόμη πάντως δεν έχω «κλείσει» κάτι», δήλωσε.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την σημασία που έχουν για εκείνη οι συνεργασίες, κάτι το οποίο η ίδια θεωρεί μείζον θέμα για έναν καλλιτέχνη, ενώ αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό ολοκληρωμένη. «Δεν μπορείς να θεωρηθείς ολοκληρωμένος τραγουδιστής έχοντας στην πλάτη σου ένα ή δύο χρόνια καριέρας. Χρειάζεσαι πολύ περισσότερο καιρό για να εξελιχθείς και ως καλλιτέχνης αλλά και ως προσωπικότητα. Ειδικά εάν είσαι ένα παιδί 17 χρονών όπως εγώ».

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος. Οι διαφορές επάνω της σε σχέση με το 2009 που πρωτοξεκίνησε; «Ίσως είμαι λίγο πιο ώριμη. Μπορώ να κοντρολάρω πιο εύκολα τον εαυτό μου πάνω στην σκηνή, να καταλάβω τα λάθη μου στα live και να τα διορθώσω. Άλλωστε, πάντα κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου», ανέφερε στην συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Η πρώην παίκτρια του x-factor δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένη, ούτε το κυνηγάει. Της αρέσει το νεανικό προφίλ της και δεν σκοπεύει να δημιουργήσει καμία ίντριγκα για πουλήσει. «Ο κόσμος δεν ξεγελιέται από τέτοιες αλλαγές. Είναι καλό να βάζεις όρια, αλλά και να έχεις τους σωστούς ανθρώπους για να στα υπενθυμίζουν. Θα παραμείνω η Ηβη που γνώρισε και αγάπησε ο κόσμος, δεν θέλω να υποδυθώ κάτι άλλο για να πουλήσω. Δεν είμαι προϊόν στο κάτω κάτω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top