Το ζεύγος Bruni-Sarkozy σε ρομαντικό περίπατο στην παραλία

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Carla

Το ζεύγος Bruni-Sarkozy σε ρομαντικό περίπατο στην παραλία
Το ζεύγος Bruni-Sarkozy έβγαλε τα καλά του, φόρεσε τα μαγιό του και ξένοιαστο έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις.

Ο Γάλλος Πρόεδρος μετά της συζύγου του, το έσκασαν για λίγο από το κέντρο της Γαλλίας, ώστε να περάσουν μερικές στιγμές οι δυο τους. Άλλωστε τώρα που περιμένουν δίδυμα -κάπου στο φθινόπωρο-, στη ζωή τους έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Οι παπαράτσι τους τσάκωσαν σε παραλία της νότιας Γαλλίας, να βολτάρουν με φόντο το άκρως ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, από πάνω τους λείπει κάθε υποψία επισημότητας. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο Γάλλος Πρόεδρος, που έχει πετάξει τα άχαρα κοστούμια. Φορώντας βερμούδα, ανοιχτό πουκαμισάκι και μοκασίνια, είναι είναι ένας άλλος Σαρκοζί.
Η 43χρονη Carla από την άλλη, μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα και η κοιλιά της να είναι τούρλα, αλλά η ψηλόλιγνη σιλουέτα της παραμένει σταθερή αξία.

Φορώντας άσπρο κοντό καφτάνι και μαγιό από μέσα, απολαμβάνει τη βόλτα και λίγο αργότερα το μπάνιο στη θάλασσα με το σύζυγο της.

Τι σχολίασαν όσοι είδαν τις εν λόγω φωτογραφίες; την κοιλίτσα του Sarkozy η οποία ξεπροβάλλει από το ανοιχτό πουκάμισο! Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να πουν ότι πάσχει από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, που θέλει τους μελλοντικούς μπαμπάδες να βιώνουν ο,τι και η σύντροφος τους!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top