Σοκ από το πάχος πασίγνωστου μοντέλου και παρουσιάστριας

Ποια κυρία κρύβεται πίσω από το καπέλο;

Σοκ από το πάχος πασίγνωστου μοντέλου και παρουσιάστριας

Πρώτη ανάρτηση: 04/07/2011, 14:46

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με το διάσημο σούπερ μόντελ Tyra Banks, σε πισίνα ξενοδοχείου του Mexico, με τον αγαπημένο της John Utendahl.

Δεδομένου ότι η Tyra Banks μέχρι πρότινος αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση ως παρουσιάστρια του αμερικανικού Next Top Model, αλλά και γενικότερα λόγω επαγγέλματος, η εικόνα της με σχεδόν την διπλάσια περιφέρεια απ’ό,τι είχε, την κυτταρίτιδα, αλλά και τα πολλά περιττά κιλά δεν μπορεί παρά να προκαλέσει εντύπωση.

Μάλιστα, η Banks είχε σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εξαιτίας της απότομης συμπεριφοράς της στα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων, τα οποία επέπληττε εάν έπαιρναν λίγους πόντους ή τσιμπολογούσαν στην διάρκεια της συμμετοχής τους στο σόου. Ιδού η τωρινή εικόνα της αυστηρής παρουσιάστριας, που έχει γίνει χειρότερη, όχι από μοντέλο, από την τελευταία κοινή θνητή που τρώει ό,τι βρει μπροστά της...

Η ειρωνεία είναι ότι τα πάχη και όχι τα κάλλη της Tyra Banks ήταν ακόμη πιο εμφανή εξαιτίας του μικροσκοπικού μωβ μπικίνι της παρουσιάστριας, που άφηνε ακάλυπτα ακόμη πιο δύσκολα και επίμαχα σημεία. Αν και πολλές φορές προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της με το τεράστιο λευκό καπέλο της, δεν τα κατάφερε τελικά και όλοι κατάλαβαν για ποια επρόκειτο.

Σκεφτείτε δηλαδή να συνέβαινε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα τι θα γινόταν… Α πα πα… ούτε που θέλουμε να το σκεφτόμαστε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top