Μ. Κονταρός: «Αυτό που μου συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί»

Περιγράφει το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρική καρέκλα

Μ. Κονταρός: «Αυτό που μου συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί»

«Αυτό που μου συνέβη είναι πραγματικά ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο.Τιμωρήθηκα πάρα πολύ. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποια αμαρτία στη ζωή μου και την πλήρωσα μ’ αυτό τον τρόπο» είπε ο Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

Ένα ατύχημα που συνέβη στον Κ��ητικό καλλιτέχνη πριν από εφτά μήνες του άλλαξε τελείως τη ζωή. Ο Μανώλης θυμάται καλά εκείνη τη μέρα αφού ήταν η τελευταία φορά που περπάτησε:«Έφευγα από ένα μαγαζί. Ήμουν πολύ κουρασμένος και σταμάτησα με το αμάξι μου σε μία άκρη για να κοιμηθώ λιγάκι. Ήταν αδύνατο να οδηγήσω» θυμάται και τα μάτια του βουρκώνουν: «Τότε ήρθε ένα αμάξι από πίσω μου και με χτύπησε με δύναμη» τόνισε.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης έπαθε ρήξη αορτής και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του. Οι γιατροί όπως ανέφερε δεν του έκρυψαν ποτέ πως οι ελπίδες να περπατήσει είναι ελάχιστες:«πίστευαν πως είτε μου κάνουν εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη είτε όχι δεν θα είχε νόημα αφού δεν είχα ελπίδες να περπατήσω»ανέφερε.

Ο Μανώλης δεν το έβαλε κάτω.Έφυγε για τη Γερμανία και το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για κείνον που είχε συνηθίσει να τραγουδάει και να γλεντάει ήταν περίεργο που βρέθηκε ξαφνικά σ’ ένα νοσοκομείο να κοιτάει το ταβάνι.

Ευτυχώς, όπως είπε τελειώνοντας είχε καλούς φίλους που στάθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν.Μάλιστα την πρώτη μέρα που μπορούσε να φάει γεύτηκε το φαγητό της φίλης του Ντόρας Μπακογιάννη η οποία του έφτιαξε σούπα κοτόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top