Λεφτά από φιλανθρωπία «έφαγε» η Lady Gaga

Ποιός και γιατί της έκανε μήνυση για υπεξαίρεση;

Λεφτά από φιλανθρωπία «έφαγε» η Lady Gaga

Μήνυση για υπεξαίρεση χρημάτων έγινε εναντίον της Lady Gaga, με την σταρ να κατηγορείται ότι «έφαγε» χρήματα από την φιλανθρωπική της κίνηση για την αποκατάσταση των πληγέντων από το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Η Gaga σχεδίασε και έθεσε προς πώληση βραχιολάκια που έγραφαν «Pray For Japan», τα οποία κόστιζαν 5 δολάρια, ενώ τα έξοδα αποστολής ήταν 3,99 δολάρια.

Νομικό δίκτυο από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, το «1-800-LAW-FIRM», κατηγορεί την εκκεντρική σταρ πως από τα 5 δολάρια κάποια κατέληξαν στη τσέπη της και τα έξοδα αποστολής ήταν υπερβολικά, κάτι που παραβιάζει αρκετούς ομοσπονδιακούς Νόμους και συνιστά εξαπάτηση των καταναλωτών.

«Μηνύω τη Lady Gaga απλά για να την αναγκάσω να δώσει τα λεφτά που συγκέντρωσε από τα βραχιόλια στον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο προορίζονται εξαρχής», δήλωσε δικηγόρος του γραφείου.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικοινώνησε με άνθρωπο της τραγουδίστριας που δήλωσε πως «κάποια χρήματα έχουν κρατηθεί αλλά δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό», ενώ επισημαίνει ότι αρκετοί καταναλωτές παραπονέθηκαν ότι δεν έλαβαν ποτέ το βραχιόλι που αγόρασαν.

Δείτε στο βίντεο την Gaga να λανσάρει τα βραχιόλια κατά την διάρκεια συναυλίας της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top