Δημήτρης Μητροπάνος: «Φυσικά και θέλω να κάνω σουξέ»

Οι «Αγανακτισμένοι», οι φόβοι του και η «Κατσαρόλα»

Δημήτρης Μητροπάνος: «Φυσικά και θέλω να κάνω σουξέ»
Ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Δημήτρης Μητροπάνος, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Για την κρίση που περνά η χώρα, τα σουξέ, τους φόβους του, αλλά και τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Η τέχνη ανθεί σε περιόδους κρίσης και δυσκολιών», τονίζει ο Δημήτρης Μητροπάνος, που απαρνείται τις ταμπέλες και λέει «ότι ο τραγουδιστής πρέπει να τραγουδά διάφορα είδη». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να κάνει και σουξ��: «φυσικά και θέλω να κάνω σουξέ. Δεν θα κάνω όμως τα πάντα για το σουξέ. Τον καλό δίσκο θέλω, ο οποίος δεν θα χαθεί στον χρόνο».

Σε ποια τραγούδια θα έλεγε “όχι”; «μόνο σε αυτά που θεωρώ ότι δεν έχω κανέναν λόγο να τα πω».

«Αγανακτισμένος» και ο ίδιος με την κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όχι μόνο τάσσεται στο πλευρό των χιλιάδων πολιτών που διαδηλώνουν καθημερινά στο Σύνταγμα, αλλά δηλώνει την αγωνία και το φόβο του για το μέλλον των δυο κοριτσιών του: «ο μεγάλος μου φόβος είναι πως τα παιδιά μου είναι πολύ πιθανό να φύγουν στο εξωτερικό και να μην ξαναγυρίσουν. Κανένας γονιός δεν θέλει να βλέπει τα παιδιά του να φεύγουν».

Ο ίδιος όμως έχει «πάει πλατεία»; «δεν έχω κατέβει στο Σύνταγμα για λόγους υγείας. Φοβάμαι αυτά που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται. Άμα πέσουν τα δακρυγόνα, θα μείνω εκεί. Η κόρη μου, πηγαίνει».

Μπορεί να μην είναι στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» με τη φυσική του παρουσία, δίνει το παρόν όμως καλλιτεχνικά και μάλιστα με βροντερό τρόπο. Απόδειξη η συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη και το τραγούδι «Κατσαρόλα» το οποίο αφιέρωσαν στους πολίτες που "μάχονται" καθημερινά στο κέντρο.

Άλλωστε όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο “Έθνος” έδωσε ο ίδιος το «ελεύθερο» στον Σταμάτη Κραουνάκη να του γράψει ό,τι τραγούδια θέλει. Το αποτέλεσμα; «περάσαμε καταπληκτικά.Το γέλιο που έχω ρίξει σε αυτή τη συνεργασία δεν το έχω ξανακάνει. Εγώ που δεν το θέλω το στούντιο, έλεγα πότε θα έρθει η ώρα να ξαναπάω».

Κάντε κλικ και ακούστε την "Κατσαρόλα"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top