Οι διακοπές Ζέτας- Χατζηγιάννη στην Αυστραλία

Που βρίσκονταν την ίδια στιγμή Ρέμος-Υβόννη;

Οι διακοπές Ζέτας- Χατζηγιάννη στην Αυστραλία

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από star.gr ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε για την Αυστραλία λόγω των προγραμματισμένων συναυλιών του σε διάφορες πόλεις, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε να τον βρει μετά τον τελικό του «Dancing With The Stars».

Η Ζέτα βρήκε την ευκαιρία να είναι κοντά στον αγαπημένο της και με αφορμή τις συναυλίες αποφάσισαν να κάνουν και διακοπές . Έτσι στη συναυλία του Μιχάλη στο Μπρισμέιν η Ζέτα τον καμάρωσε από τα παρασκήνια και τον χειρ��κροτούσε σύμφωνα με τα όσα είπε στο star ένας από τους υπαλλήλους της ελληνικής κοινότητας του Μπρισμπέιν!

Στην Αυστραλία η Ζέτα… στην Κεφαλονιά ο Ρέμος. Ο τραγουδιστής βλέπετε αποφάσισε να ξεναγήσει την Υβόννη στα ελληνικά νησιά. Και βαρκάδες έκαναν και για ψάρεμα πήγαν και στιγμή δεν ξεκόλλησε ο ένας από την αγκαλιά του άλλου. Τους κάρφωσε βλέπετε επιχειρηματίας στο Φισκάρδο Κεφαλλονιάς, η οποία μας περιέγραψε όλες τις στιγμές του ζευγαριού.

Και το καλύτερο ακόμα δεν σας το έχουμε πει. Η Υβόννη έκανε πάρτι έκπληξη στον αγαπημένο της που είχε γενέθλια και έφερε στην Κεφαλλονιά και τη μαμά του. Μέλλουσα πεθερά και νύφη δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ενώ ο Αντώνης πάνω στην πίστα δήλωσε πως είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος.

Αυτά κάνετε και οι φήμες περί γάμου φουντώνουν. Τώρα το ποιο από τα ζευγάρια θα παντρευτεί πρώτο κανένας δεν το ξέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top