Ο Γιώργος Τσαλίκης στο πλευρό των «Special Olympics»!

Συγκινητικές στιγμές από την υποδοχή της Φλόγας της Ελπίδας

Ο Γιώργος Τσαλίκης στο πλευρό των «Special Olympics»!
Την «Φλόγα της Ελπίδας» υποδέχτηκε στη Στυλίδα ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, στα πλαίσια των Παγκόσμιων Αγώνων «Special Olympics»,τραγούδησε στην τελετή υποδοχής της Φλόγας.

Άλλωστε εκτός από τα φιλανθρωπικά αισθήματα του τραγουδιστή που είναι γνωστά, ο ίδιος κατάγεται από τη Στυλίδα στην οποία μένουν μέχρι και σήμερα οι γονείς του. Δε θα μπορούσε λοιπόν να απουσιάζει.
Την συγκλονιστική του αυτή εμπειρία, την μοιράστηκε μαζί μας μέσω Twitter λίγο αφότου επέστρεψε στο κλεινόν άστυ: «ακόμα έχω στα μάτια μου τα μάτια των λαμπαδηδρόμων και των οικογενειών των αθλητών» έγραψε συγκινημένος.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, που είναι δήμαρχος Στυλίδας: «πολύς κόσμος… Όμορφη διοργάνωση… Πολύ θετικός και αγαπητός ο Απόστολος Γκλέτσος» σχολίασε ξανά στο Twitter του ο τραγουδιστής και κατέληξε ότι από την εμπειρία του αυτή «πήρα τόσο ωραία ενέργεια σήμερα στη Στυλίδα!»

Δείτε το video αλλά και τις φωτογραφίες που πόσταρε ο Γιώργος Τσαλίκης, από την τελετή υποδοχής της «Φλόγας της Ελπίδας» στην Στυλίδα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top