«Εχω δυόμισι χρόνια σχέση αλλά δεν βλέπω τον λόγο να συγκατοικήσω»

Ποιος παρουσιαστής βλέπει την σύντροφό του... χαλαρά;

«Εχω δυόμισι χρόνια σχέση αλλά δεν βλέπω τον λόγο να συγκατοικήσω»

Δυόμισι χρόνια έχει σχέση ο Κώστας Φραγκολιάς, αλλά ακόμη δεν κάνει το επόμενο βήμα. Το ενδεχόμενο να παντρευτεί, όχι μόνο του φαντάζει μακρινό, αλλά ο παρουσιαστής ούτε καν... συγκατοικεί με την αγαπημένη του. Παρ’όλα αυτά παραμένει το ίδιο ερωτευμένος με τον πρώτο καιρό.

«Αυτή είναι ηλίθια ερώτηση γιατί ακόμη και εάν ένας άντρας δεν είναι το ίδιο ερωτευμένος με τον πρώτο καιρό, αποκλείεται να το πει. Γιατί, όχι μόνο η κοπέλα του μπορεί να τον βλέπει ή να τον ακούει εκείνη την ώρα, αλλά γενικότερα, ενώ είναι κάτι φυσιολογικό, δεν είναι πολύ σωστό», του ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αλλά ο Κώστας δεν πτοήθηκε.

«Εγώ πάντως λέω την αλήθεια. Πραγματικά είμαι,. Εάν δεν ήμουν, θα πήγαινα σπίτι και θα της έλεγα: Ρε κοριτσάκι έτσι νιώθω. Τι να κάνουμε τώρα...», απάντησε.

«Ρε κοριτσάκι θα της πείς; Θα φύγει τρέχοντας εάν την αποκαλέσεις έτσι», του είπαν στο Μες στην καλή χαρά όπου ήταν καλεσμένος. «Είμαστε σε μια... χαλαρή φάση. Τον γάμο δεν τον σκέφτομαι. Δεν λέω ούτε ναι, ούτε όχι. Οταν έλθει η στιγμή για κάτι τέτοιο, πολύ ευχαρίστως να το κάνω. Απλά αυτό το θέμα δεν συνδέεται για εμένα με το εάν είμαι έτοιμος ή όχι, συνδέεται με μια γενικότερη συγκυρία, οικονομική, κοινωνική και τα συναφή», είπε, αποκαλύπτοντας ότι η σύντροφός του μένει με τους γονείς της και εκείνος μόνος του.

Οντως είναι πολύ χαλαρός ο Κώστας...Δείτε πώς αντιμετώπισε τις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού και των συνεργατών της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top