Jennifer Lopez: «μπλόκαρε» προσωρινά το ροζ DVD που την «έκαιγε»

Γεμάτο με «καυτές» προσωπικές της στιγμές

Jennifer Lopez: «μπλόκαρε» προσωρινά το ροζ DVD που την «έκαιγε»
Η Jennifer Lopez μπορεί να κέρδισε προσωρινά τη μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο. Η Λατίνα σταρ, κατάφερε να μπλοκάρει μέσω δικαστικής διαταγής το ροζ DVD το οποίο ισχυριζόταν πως είχε στην κατοχή του ο πρώην σύζυγος της Ojani Noa.

Ο Noa, εκμεταλλευόμενος τη φήμη και την περιουσία της 41χρονης σταρ, είπε να το εκμεταλλευτεί και να πουλήσει «χρυσό» ένα καυτό DVD γεμάτο με προσωπικές στιγμές του ζευγαριού από τον μήνα του μέλιτος.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, στο video δεν υπάρχουν hardcore σεξουαλικές σκηνές. Δεν παύει όμως να είναι ένα ροζ DVD το οποίο αν δοθεί στη δημοσιότητα θα είναι πολύ ντροπιαστικό για τη Λατίνα σταρ.

Η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα αφού η Lopez έκανε τα πάντα προκειμένου να μπλοκάρει προς το παρόν την δημοσιοποίηση του.

Αυτό που κατάφερε είναι να μην μπορεί να κυκλοφορήσει το video αν δεν βάλει η ίδια πρώτα την υπογραφή της και συναινέσει.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί και τότε θα κριθεί τόσο η τύχη του DVD όσο και του πρώην συζύγου.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια πάντως είναι ότι το επίμαχο video αποτελείται από συνολικά 15-20 λεπτά στα οποία η Lopez είναι εντελώς τσίτσιδη…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top