Πως γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους Χρουσαλά-Πατίτσας;

Με φούξια μαγιουδάκι στην παραλία, έριξε τις… «καρφωτές» της

Πως γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους Χρουσαλά-Πατίτσας;
Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίστας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι λόγω... «ιδιαίτερων» συνθηκών, γιόρτασε την επέτειο του στην παραλία!

Γιατί εκεί και όχι κάπου πιο επίσημα ή ρομαντικά; ας όψονται οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του συζύγου που μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε αν θα πάρει άδεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να οργανώσουν τίποτα.

Τελικά, οι δυο τους κατέληξαν σε τουρνούα beach volley στον οποίο συμμετείχε η Μαριέττα, με τον σύζυγο από κάτω να την θαυμάζει, να την χειροκροτά, άλλοτε να την εμψυχώνει και άλλοτε να της δίνει οδηγίες.

Η Μαριέττα πάλι, με ροζ μπικίνι και επίπεδη κοιλιά, έδωσε έμμεση απάντηση στις φήμες που την ήθελαν έγκυο, μιας και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Αφού λοιπόν η Μαριέττα έριξε τα καρφώματα της στο beach volley, ήρθε και η ώρα των άλλων καρφωμάτων. Των… μεταφορικών! Γιατί μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το «Dancing», αλλά τα σχολιάκια της δεν θα μπορούσε να μην τα κάνει: «από τη στιγμή που κάποια ζευγάρια τα περίμενες στον τελικό και δεν τα είδες, τότε να τους περιμένεις όλους στον ημιτελικό». Αυτό ήταν το καρφί Νούμερο 1.

Γιατί το καρφί Νούμερο 2, ήταν σαφώς μεγαλύτερο: «όσο περνάει ο καιρός, ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να κρυφτεί. Υπήρχε από τις πρώτες μέρες αλλά ήταν πολλά τα ζευγάρια και δεν μπορούσατε να τα ανακαλύψετε».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top