Αργύρης Αγγέλου: Τι απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι ξέρει χορό;

«Δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ για να κάνω μαθήματα»

Αργύρης Αγγέλου: Τι απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι ξέρει χορό;
Τι κι αν ο Αργύρης Αγγέλου επιμένει ότι προ «Dancing» τον χορό τον έβλεπε με τα κυάλια και δεν έχει πάρει ποτέ του ούτε ένα μάθημ��; Η χορογράφος Ντιάνα Θεοδωρίδου, έχει άλλη άποψη!

«Με τον Αργύρη δουλεύαμε αρκετούς μήνες. Πρόβες, πρόβες, πρόβες. Συνέχεια χορευτικές πρόβες. Θα έπρεπε να το πει ότι έχει γνώσεις χορού. Από την ώρα που έχει πάρει μέρος σε musical, είναι το ίδιο με κάποιον που δεν έχει πατήσει ποτέ σε σκηνή και δεν έχει σηκώσει τα πόδια; Φαίνεται ότι έχει κάνει χορό. Κάθε μέρα κάναμε ώρες χορευτικές πρόβες», αποκάλυψε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Star.

O ηθοποιός από την άλλη, όχι μόνο αρνείται ότι ξέρει από χορό, αλλά έξαλλος απαντά: «δεν έχω πληρώσει ποτέ ένα ευρώ για να κάνω μαθήματα χορού. Επομένως δεν έχω σπουδάσει χορό. Ένας χορευτής δεν γίνεται με δυο και τρεις μήνες πρόβα, αλλά με πολλά χρόνια χορό. Δεν έχω κάνει χορό. Όποιος μπορεί να το αποδείξει, ας βγει να το αποδείξει».

Μάλιστα ο Αργύρης Αγγέλου υποστηρίζει ότι η κυρία Θεοδωρίδου «ήταν παραγωγός σε ένα musical που είχαμε κάνει πριν χρόνια. Επειδή λοιπόν ήταν παραγωγός και είχε σχολή χορού, πρόβες κάναμε στη σχολή της. Εγώ δεν αρνήθηκα ότι δεν έχω ξαναχορέψει. Στα musical που έχω συμμετάσχει, έχω ξαναχορέψει».

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top