Οι σπόντες των διαγωνιζόμενων στο «Dancing»

Τι απαντάνε σε όσους τους κατηγορούν;

Οι σπόντες των διαγωνιζόμενων στο «Dancing»
Την απάντηση του σε όσους τον κατηγόρησαν ότι είχε κάνει μαθήματα χορού πριν το «Dancing», έδωσε ο Αργύρης Αγγέλου: «το να κάνει ένας άνθρωπος δυο και τρεις μήνες πρόβα για ένα musical, δεν θεωρείται ότι έχει σπουδάσει χορό. Δεν έχω πληρώσει ποτέ για να κάνω μάθημα χορού και αυτό με συγχύζει γιατί βγαίνω ψεύτης. Ψεύτης δεν έχω υπάρξει ποτέ. Δεν θα γίνω για το Dancing».

Σχολίασε μάλιστα και τη στήριξη της Ευγενίας Μανωλίδου στο πρόσωπο του: «αν αυτό παρεξηγήθηκε, λυπάμαι πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά την ευχαρίστησα γιατί με έκανε να νιώσω πολύ καλά γιατί είχα πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες».

Η Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη, ξεκαθάρισε ότι «όλοι έχουμε την ίδια μεταχείριση, και ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Αυτό πρέπει αν μη τι άλλο να το δεχτούμε». Άλλωστε όπως λέει «κάθε βδομάδα τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, πέρα βρέχει, έδωσε τη δική του απάντηση στους «εχθρούς» του: «ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Δεν έχουν με τι άλλο ν΄ασχοληθούν;»

Όσο για τον Κώστα Μαρτάκη; λιγότερο αγχωμένος και πιο χαλαρός απ΄όλους τάχθηκε με το πλευρό των “Αγανακτισμένων”! «χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει βγει στις πλατείες και στους δρόμους. Αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι, μην το παίρνουμε και τόσο σοβαρά».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top