Γιώργος Λάνθιμος: Έγινε φωτογράφος για χάρη της Emma Stone

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση

Η πρώτη τους συνεργασία στην ταινία “The Favourite” πήγε τόσο καλά (η ταινία είναι υποψήφια για 10 βραβεία Oscar και σάρωσε στην τελετή των βραβείων ΒAFTA κερδίζοντας εφτά υποψηφιότητες) που είπαν να δοκιμάσουν και μια ακόμα.

Έτσι, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone παρουσίασαν ένα εντελώς καινούργιο concept όπου εκείνος αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει και να την φωτογραφίσει για το W Magazine.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σκηνοθέτης φωτογραφίζει την ηθοποιό ως «μια καλοντυμένη γυναίκα με το όνομα Phyllis προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο τα 15 σκυλιά της σε ένα λαμπερό χειμωνιάτικο απόγευμα στο Burbank της Καλιφόρνια».

Φοράει ρούχα εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’70, από μεγάλους οίκους όπως: Louis Vuitton, Chloe, Micahel Kors, Valentino, David Webb, τα μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω στις περισσότερες λήψεις και σε όλες είναι περιτριγυρισμένη από σκυλιά.

«Στην αρχή, είχα σκεφτεί το σενάριο μιας γυναίκας που περιτριγυρίζεται από βαλσαμωμένα ζώα αλλά αφού το συζητήσαμε με την Emma που αγαπά πολύ τα σκυλιά, αποφασίσαμε να πάμε σε αληθινά ζώα», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Ήθελα να γεμίσω το δωμάτιο με ψεύτικους σκύλους έτσι ώστε ο θεατής να μην μπορεί να ξεχωρίσει τους πραγματικούς από τα ομοιώματα είπε ο σκηνοθέτης», είπε συνέχισε: «Τα ζώα είναι μέρος της ζωής μας, γι’ αυτό και τα βάζω στις ταινίες μου. Η σχέση όμως που έχουμε μαζί τους μου φαίνεται πάντα κάπως περίεργη. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι κάποια είναι εντάξει να τα τρώμε και κάποια ούτε να το διανοηθούμε δεν μπορούμε. Και όλοι ή σχεδόν όλοι, αγαπάμε τα σκυλιά. Τι συμβαίνει όμως με μια γυναίκα που αγαπάει 15 σκυλιά;».

Όσο αναφορά τις ταινίες του; «Εξάλλου, οι ταινίες μου θεωρούνται αλλόκοτες και δυσάρεστες. Θα έλεγα πάντως ότι προτιμώ να προκαλώ αναταράξεις με έναν τρόπο που να κρατά το ενδιαφέρον του θεατή», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top