Η επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης»

Τι έγραψε στην ανακοίνωσή του το Παλλάς

Παλλάς ακύρωση «Ζητείται Ψεύτης»

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη ματαίωση της παράστασης, «Ζητείται Ψεύτης», η εταιρεία «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε» έβγαλε λιτή επιστολή προς τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Ξεσπάει ηθοποιός του «Ζητείται Ψεύτης»: Με αφήνουν χωρίς δουλειά

Εντύπωση προκαλεί το ότι δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του πρωταγωνιστή, Μάρκου Σεφερλή που φέρεται να είναι ο υπαίτιος και ο λόγος είναι νομικός, καθώς ο ηθοποιός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να θίξει το πρόσωπό του.

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές  Α.Ε» 

«Αγαπητοί,

Η παραγωγός θεατρική εταιρεία ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑEβρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση ναανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ”για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια. Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι καταβάλαμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της παράστασης, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική και ηθική ζημία από τη συγκεκριμένη ακύρωση. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε θερμά για την έως σήμερα πρόθεση συνεργασίας και ελπίζουμε να δοθεί σύντομα η ευκαιρία μελλοντικής επιτυχούς συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

Θεατρικές σκηνές ΑΕ.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top