Νέο αμόρε για την Rihanna;

Μια της φωτογραφία με τον Donald Glover έγινε viral...

Μετά τον χωρισμό από τον δισεκατομμυριούχο άραβα Hassan Jameel τον Ιούνιο, η Rihanna δήλωσε ότι "τελείωσε με τους άντρες"... Όμως, αυτή η φωτογραφία με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Donald Glover, όμως, πυροδότησε υποθέσεις και έγινε viral...

Η Ριάνα χωρίς μακιγιάζ, με φόρεμα που δεν την πολυκολακεύει αλλά χαμογελαστή κάνει το σήμα της ειρήνης και...κερατάκια στον ημίγυμνο και μάλλον απορημένο συνάδελφό της..

Όχι και πολύ ερωτική η αύρα τους.. Οπότε μάλλον επαγγελματική συνεργασία μυρίζει το πράγμα..   Μήπως γυρίζουν μαζί μιούζικαλ ή βιντεοκλίπ στην Κούβα; ή μήπως έρχεται μουσική συνεργασία; 

Η ARIANA GRANDE ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...ΚΑΒΑΛΑ

"Καβάλα" στον James Corden, η Ariana Grande σατυρίζει στην εκπομπή του τα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι θέλει να την...κουβαλούν οι βοηθοί της..

Η ποπ-σταρ διαθέτει μπόλικο χιούμορ και ταλέντο στις μιμήσεις συναδέλφων όπως Britney Spears, Rihanna, Shakira.

ΕΡΓΕΝΙΣΣΑ ΜΕ... ΜΠΙΚΙΝΙ Η SELENA GOMEZ

Θαλασσινές βόλτες με γιοτ και καυτό μπικίνι κάνει η Selena Gomez, προωθώντας ταυτόχρονα το νέο της άλμπουμ. "Η εργένικη ζωή μετά τον Justin Bieber είναι ωραία" δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς, λίγη ώρα αφότου εκείνος ανέβασε φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του Χέηλι Μπόλντουιν.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top