Σε στενό κύκλο σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse

Άγνωστα ακόμα τα αίτια θανάτου - αποκλείουν έγκλημα οι αρχές

Σε στενό κύκλο σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse

Σε οικογενειακό κύκλο και κατά το εβραϊκό τυπικό θα κηδευτεί σήμερα η Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, το Σάββατο. Στο μεταξύ, ο θάνατός της παραμένει μυστήριο, αφού τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ η αστυνομία διέταξε νέες εξετάσεις.

Ο θάνατος της 27χρονης ένωσε τους γονείς της, Mitch και Janis, που δήλωσαν συντετριμμένοι και ευχαρίστησαν τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης. Μετά την τυπική αναγνώριση της σορού και συνοδευόμενοι από τον μεγαλύτερο γιό τους, Alex, επισκέφθηκαν το σπίτι της. Λίγο αργότερα, παρέλαβαν το άψυχο σώμα της για να τελέσουν την κηδεία...

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική γνωμάτευση δεν έχει δημοσιοποιηθεί αφού η αστυνομία διέταξε νέες τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μετά από 2 έως 4 εβδομάδες.

Oι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, η επικεφαλής των ερευνών αξιολόγησε την υπόθεση με κωδική ονομασία Section 20, κάτι το οποίο συνάγεται πως προέκυψαν ευρήματα που παραπέμπουν σε «αφύσικο ή βίαιο θάνατο ή σε συνθήκες που χρίζουν περαιτέρω έρευνας». Παράλληλα, οι ανακρίσεις για την υπόθεση διακόπηκαν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν κατέφτασε το ασθενοφόρο, το σώμα της Amy είχε ήδη υποστεί μυική ακαμψία, με τις πληροφορίες να λένε πως είχε αφήσει την τελευταία της πνοή περίπου 6 ώρες πριν την εντοπίσει ο σωματοφύλακάς της...

«Ήταν στο δωμάτιό της, αφού είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί. Όταν ο σωματοφύλακας πήγε να την ξυπνήσει, η Amy δεν ανέπνεε», δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, περιγράφοντας την μοιραία στιγμή. «Στην παρούσα φάση, ουδείς γνωρίζει πώς πέθανε. Πέθανε μόνη στο κρεβάτι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top