Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λύρας

Λαχτάρησε η εγκυμονούσα Πέγκυ Ζήνα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λύρας

Γιώργος Λύρας και Πέγκυ Ζήνα απολάμβαναν τις διακοπές τους με το σκάφος τους στα ελληνικά νησιά, με χαλαρούς ρυθμούς κιόλας, αφού η Πέγκυ διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δυστυχώς όμως οι στιγμές αυτές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, διακόπηκαν απότομα την Πέμπτη, όταν ο Γιώργος Λύρας αισθάνθηκε ξαφνικά έντονους πόνους στο στήθος του.

Ο γνωστός μάνατζερ διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί δεν ήθελε να ανησυχήσει την Πέγκυ Ζήνα, όμως και οι δύο έκριναν ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα και να πάνε στο νοσοκομείο.

Άλλωστε ο Γιώργος Λύρας π��ιν δέκα χρόνια είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική αρτηριών, όμως συνέχιζε να είναι μανιώδης καπνιστής.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα και έτρεξαν αμέσως σε ιδιωτική κλινική, όπου ακόμα και λίγο πριν μπει για εξετάσεις κάπνιζε αρειμανίως. Εκεί ο Γιώργος Λύρας βρίσκεται μέχρι και τώρα υπό τη στενή παρακολούθηση των γιατρών του, οι οποίοι του ανακοίνωσαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε bypass.

Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς το ζευγάρι αντέδρασε αμέσως. Οι γιατροί όμως τον προειδοποίησαν ότι αν είχε αργήσει λίγο ήταν πολύ μεγάλες οι πιθανότητες εμφράγματος.

Δείτε πως περιγράφει την περιπέτεια του Γιώργου Λύρα στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα»ο διευθυντής του ΟΚ!, Ν. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top