Η... κουμπάρα Ελεονώρα Μελέτη!

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για χάρη του Καλλίτση

Η... κουμπάρα Ελεονώρα Μελέτη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας Αγ. Νικολάου στα Ίσθμια ανέβηκε πριν λίγες ώρες η Ελεονώρα Μελέτη που… έγινε κουμπάρα του κολλητού της φίλου Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου.


Ο γνωστός Make-up artist παντρεύτηκε την επί τριάμισι χρόνια αγαπημένη του, η οποία είναι μάνατζερ γνωστών μοντέλων και δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλη για κουμπάρα εκτός από την Ελεονώρα, αφού το 2005 που γνωρίστηκαν έδεσε το γλυκό.


«Το 2005 γνώρισα τον Πάνο, το 2008 γνώρισα την Έλενα, και έκτοτε εκτός του ότι έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο χαρακτήρα μου γνωρίζοντας την Έλενα, γίναμε φίλες και στη συνέχεια και συνεργάτιδες… Οι μελλοντικοί μου κουμπάροι είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ, εκτιμώ αφάνταστα και θέλω να υπάρχουν στη ζωή μου με οποιονδήποτε τρόπο. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ταιριαστό ζευγάρι», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη η παρουσιάστρια.


Πάντως τόσο η νύφη, όσο και η Ελεονώρα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, επιλέγοντας νυφικό και φόρεμα αντίστοιχα από την σχεδιάστρια Λένα Κατσανίδου.


Το φόρεμα της παρουσιάστριας ήταν σε μαύρη απόχρωση με δαντέλα και σε πολύ στενή γραμμή.


Η κουμπάρα μίλαγε συνεχώς με το ζευγάρι και το εμψύχωνε την ώρα του μυστηρίου, ενώ λόγω ζέστης οι παρευρισκόμενοι τους έκαναν αέρα!

Δείτε το βίντεο… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top