Στεφανίδου- Ευαγγελάτος: Οικογενειακώς για μπάνιο!

ΔΕΙΤΕ την Τατιάνα με άσπρο ”καυτό” μπικίνι

Στεφανίδου- Ευαγγελάτος: Οικογενειακώς για μπάνιο!
Πιο αγαπημένοι από ποτέ είναι η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι, τώρα που τελείωσαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, άδραξε την ευκαιρία να περάσει μερικές ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πήρε μαζί τις τρεις μεγάλες του αγάπες (την Τατιάνα, τα 3 τους παιδιά και το σκάφος), και όλοι μαζί έκαναν μια θαλασσινή εξόρμηση σε κοντινή βραχονησίδα στην περιοχή «Δροσιά» Ευβοίας όπου έχουν και το εξοχικό τους.
Ο φωτογραφικός φακός του «Hello» απαθανάτισε την Τατιάνα σε μια άκρως εντυπωσιακή και stylish εμφάνιση, καθώς το άσπρο της μπικίνι σε συνδυασμό με την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Εξίσου στιλάτος και ο Νίκος Ευαγγελάτος που ανέλαβε χρέη καπετάνιου και έκανε δυο διαδρομές με το τέντερ ώστε να μεταφέρει όλη την οικογένεια από το σκάφος στην παραλία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η οικογένεια το απόλαυσε και με το παραπάνω, ενώ κολύμπησαν για αρκετή ώρα σε κοντινή απόμερη παραλία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top