Διαστημική εμφάνιση στις Κάννες: Το "Solo: A Star Wars Story” στο κόκκινο χαλί

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη λαμπερή εμφάνισή τους

Η ασφάλεια ήταν ακόμα μεγαλύτερη από ότι συνήθως στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών την Τρίτη 15 Μαΐου. Κι αυτό γιατί μέσα από μια… φάλαγγα "στρατιωτών "πέρασε το cast της ταινίας «Solo: A Star Wars Story», που έφτασε «με ασφάλεια» στο κόκκινο χαλί.

Οι λαμπεροί λευκοί στρατιώτες στέκονταν ως φρουροί, την ώρα που ο Alden Ehrenreich και ο Donald Glover - που υποδύονται τον Han Solo και τον  Lando Calrissian αντίστοιχα – χαιρετούσαν προτού ξεκινήσει η ειδική προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στη νότια ακτή της Γαλλίας.

Ο σκηνοθέτης Ron Howard και οι συμπρωταγωνιστές Woody Harrelson και Emilia Clarke έδωσαν επίσης το «παρών» στο κόκκινο χαλί. Το ίδιο και ένα τριχωτό Chewbacca, το οποίο ήταν λίγο παράξενο, μιας και ο ηθοποιός που υποδύεται το Wookiee, ο Joonas Suotamo, ήταν επίσης εκεί, έχοντας «απαλλαχθεί» από το γούνινο κοστούμι και φορώντας το σμόκιν του.

Η ταινία αναφέρει την ιστορία του Han Solo, του αδίστακτου απατεώνα που έπαιξε ο Harrison Ford στις πρωτότυπες ταινίες "Star Wars". Η εν λόγω ταινία έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες στις 10 Μαΐου και θα ξεκινήσει την παγκόσμια κυκλοφορία της στις 23 Μαΐου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top