Τo baby shower της Εva Longoria

Στα μέσα Μαϊου περιμένει τον πελαργό η ηθοποιός

Η Eva Longoria θα γεννήσει σε λίγες ημέρες και οργάνωσε πάρτι με φίλους για τον ερχομό του πελαργού.

Στα μέσα Μαϊου περιμένει τον πελαργό η Εva Longoria  και μαζί με τον σύζυγό της Jose Baston μάζεψαν τους φίλους τους κι έκαναν ένα περιποιημένο Baby Shower,  δηλαδή πάρτι λίγο πριν έρθει το μωρό στον κόσμο.

Η 43χρονη ηθοποιός θυσίασε το προσωρινά το σέξι κορμί για τη μητρότητα. Κατασυγκινημένη που της έφεραν ακόμη και τούρτα με πάνες, γιόρτασε ανάμεσα σε κίτρινα και άσπρα λουλούδια και μια τεράστια επιγραφή "Μωρό Baston".

 «Αγία» η Beyonce

"Αγία" η Beyonce σε αυτή την εκκλησία του Σαν Φραντσίσκο. Στο κήρυγμα οι πιστοί ευχαριστούν το Θεό που υπάρχουν χειραφετημένες μαύρες γυναίκες όπως εκείνη.

Η ιερέας χρησιμοποιεί την pop σταρ ως παράδειγμα για να κάνει πιο κατανοητό το κήρυγμά της στη νεολαία και οι ουρές απ' έξω την δικαιώνουν.

Ταίρι διαδικτυακά ψάχνει ο Lοuis Hamilton

Τρια χρόνια πέρασαν αφότου χώρισε, ο Louis Hamilton ακόμη ψάχνεται. Χρησιμοποιεί την εφαρμογή γνωριμιών Raya, για διάσημους και εκλεκτούς, αναζητώντας ταίρι στα ταξίδια του. Στο Raya μπαινει κανείς μόνο αν τον συστήσει μέλος και τον εγκρίνει μυστική επιτροπή.

Η τραγουδίστρια Νicole Kensinger, πάντως- που πήρε βαριά τον τέλος του δεσμού τους, άφησε να εννοηθεί πως ο διάσημος βρετανός πιλότος της Φόρμουλα-1 είναι εγωιστής.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top