Ποιόν αποκάλεσε Κλούνεϊ η Έλλη Κοκκίνου

«Τρελά» κέφια στη συναυλία της στη Χαλκιδική

Ποιόν αποκάλεσε Κλούνεϊ η Έλλη Κοκκίνου

Πρώτη αναρτηση 13/09/2011 23:38

«Ερωτεύτηκαν» τη διασκέδαση όσοι βρέθηκαν στη συναυλία που έδωσε η Έλλη Κοκκίνου σε παραλία της Χαλκιδικής, με την οποία η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Φορώντας ένα τζιν σορτσάκι και μαυρισμένη από το ταξίδι που έκανε στην Κένυα με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη Κοκκίνου ανέβηκε στη σκηνή και αμέσως όλοι όσοι βρίσκονταν στην παραλία, ακόμα και εκείνου που ήταν μέσα στη θάλασσα, άρχισαν να λικνίχονται στο ρυθμό της.

«Είστε καλά» ρώτησε τους θεατές η τραγουδίστ��ια και ενώ εκείνοι απαντούσαν με επευφημίες έδωσε και η Έλλη τη δική της απάντηση. «Και πώς να μην είστε. Στη θάλασσα είσαστε. Μπάνια κάνετε. Μαυρισμένους σας βλέπω», είπε και συμπλήρωσε με νόημα: «Ε για το χρώμα δεν έχω παράπονο κι εγώ. Μαγιό δεν έχω να ρίξω μια βουτίτσα».

Για το ταξίδι στην Κένυα πάντως η Έλλη Κοκκίνου δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αφού όπως είπε «αυτά όλα είναι προσωπικά», αποκάλυψε όμως ότι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της είναι η Τήνος και ο Βόλος και ότι έρχεται εμφάνιση και στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου με τον άνδρα της Θοδωρή Μαραντίνη και τον Παύλο Σταματόπουλο, τους οποίους η πολύ ευδιάθετη τραγουδίστρια πείραζε συνεχώς από σκηνής.

«Κορίτσια έχω βάλει στόχο αυτό το αγόρι το τρελό να το αποκαταστήσω. Σίσσυ με ακούς» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Ο Τζορτζ Κλουνεϊ. Παύλος… το επίθετο του δεν το λέω…».

Με όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, το κέφι χτύπησε κόκκινο και οι θεατές έμειναν συνέχισαν να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί, επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι «στη Χαλκιδική ο ήλιος δύει, η διασκέδαση ανατέλλει» .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top