Οι οικογενειακές διακοπές της Alessandra Ambrosio στη Χαβάη!

Το «καυτό» της μπικίνι μαγνήτισε τα βλέμματα

Οι οικογενειακές διακοπές της Alessandra Ambrosio στη Χαβάη!
Δεν είναι τυχαία ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της Victoria’ s Secret. Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio, που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές με τον αρραβωνιαστικό και την μικρή κορούλα της, στην Χαβάη.

Η 30χρονη καλλονή, με αναλογίες που «σκοτώνουν» και «καυτό» μπικίνι που μαγνητίζει τα βλέμματα, επιδόθηκε σε θαλάσσια σπορ.

Κανό, καγιάκ, όλα τα είχε το πρόγραμμα της. Από δίπλα η ο αρραβωνιαστικός της Jamie Mazur, με την τρίχρονη κορούλα της Anja, την οποία η Alessandra δεν άφηνε λεπτό απ΄τα μάτια της.
Πάντως, η εμφάνιση αυτή της Βραζιλιάνας καλλονής, αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και ούτε θέμα γονιδίων αποκλειστικά.

Μπορεί το κορμί της να εντυπωσιάζει, αλλά η Ambrosio έχει παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της ότι είναι αποτέλεσμα σκληρής άσκησης και πολύ υγιεινής διατροφής.

Έτσι άλλωστε έχασε και τα κιλά της εγκυμοσύνης της: «δεν υπάρχουν μυστικά. Όλα είναι θέμα γυμναστικής και σωστής διατροφής. Μου αρέσει να κάνω Pilates, Yoga και ποδηλασία. Μου αρέσει ακόμα το surfing και το κολύμπι στη παραλία. Τα καλοκαίρια, προτιμώ να τρώω ελαφρύτερα γεύματα, πολλές σαλάτες και λαχανικά. Σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά κατά τη διάρκεια της μέρας».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top