Στο νοσοκομείο η κόρη της Ιωάννας Λίλη

Τι έγινε;

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ιωάννας Λίλη

Μέσα από την τελευταία ανάρτησή της "αναστάτωσε" λίγο τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και επρόκειτο για ποστάρισμα μέσα από το νοσοκομείο.

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, η οποία μοιράστηκε μέσω instagram την μικρή περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πριν λίγες ώρες.

«Έτσι με Χαμόγελο-βγάλαμε το σκουληκάκι που μας ταλαιπωρούσε!!! Ευχαριστούμε τον γιατρό μας,τον παιδοχειρουργό Κ.Λάππα,τον αναισθησιολόγο Κ.Χαιτογλου,τους συνεργάτες τους και όλο το προσωπικό της Γενικής Κλινικής που μας έκανε να αισθανθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα!!! Μια όμορφη-ηλιόλουστη-χαρούμενη Τρίτη σε όλους!!!!!», έγραψε για την μικρή Μαρία που εισήχθη στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση σκωληκειοδίτιδας.

 

 

 

Έτσι με Χαμόγελο-βγάλαμε το σκουληκάκι που μας ταλαιπωρούσε!!! Ευχαριστούμε τον γιατρό μας,τον παιδοχειρουργό Κ.Λάππα,τον αναισθησιολόγο Κ.Χαιτογλου,τους συνεργάτες τους και όλο το προσωπικό της Γενικής Κλινικής που μας έκανε να αισθανθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα!!! Μια όμορφη-ηλιόλουστη-χαρούμενη Τρίτη σε όλους!!!!! #happy #beautiful #sunshinytuesday #genikikliniki #mybabies #myhalllife #goodmorning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top