Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς νοικιάζει το σκάφος του !!!

Πού να μάθετε και πόσο...

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς νοικιάζει το σκάφος του !!!

Για να διαβάσετε ή καλύτερα να… αντιμετωπίσετε αυτό το ρεπορτάζ πρέπει να πάρετε βαθιά ανάσα. Αλλά πολύ βαθιά όμως. Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, πήρε την απόφαση να νοικιάσει το ένα από τα τέσσερα τεράστια γιωτ που διαθέτει έναντι… 1.400.000 ευρώ την εβδομάδα!

Δεν έχει γίνει κάποιο λάθος, καλά διαβάζετε. Σχεδόν 1.5 εκατ. ευρώ την εβδομάδα θα πρέπει να διαθέσει όποιος αποφασίσει να χαρεί τις ανέσεις του eclipse, το οποίο έχει δύο πισίνες, δύο ελικοδρόμια, γυμναστήριο, κομμωτήριο, ντισκοτέκ ΚΑΙ υποβρύχιο για να διευκολύνει εκείνον που θέλει να φύγει σαν κλέφτης, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Επιπλέον για τον… ύπνο έχει 15 καμπίνες, καθεμια από τις οποίες έχει το δικό της υπερπολυτελές μπάνιο.

Οσο για τους παπαράτσι; Το γιωτ διαθέτει την φημισμένη «ασπίδα αντι-παπαράτσι», η οποία ρίχνει ακτίνες λέϊζερ, τυφλώνοντας όποιο αδιάκριτο βλέμμα επιχειρήσει να πλησιάσει το σκάφος.

Το απίστευτο είναι ότι ο Αμπράμοβιτς αγόρασε το συγκεκριμένο σκάφος 340.000.000 ευρώ και μέσα σε επτά μήνες το… βαρέθηκε. Το φυσιολογικό για τα δεδομένα του εν λόγω κυρίου είναι ότι ως γνήσιος επιχειρηματίας, αντί να το έχει να «κάθεται» και να πληρώνει 75 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για το προσωπικό του, το νοικιάζει.

Λεπτομέρεια: Οποιος νοικιάσει το σκάφος, εκτός από το 1.5 εκατ. την εβδομάδα, θα πρέπει να έχει στην άκρη και άλλα 455.000 ευρώ τον χρόνο για καύσιμα…

Όχι πως όλα αυτά τα ποσά είναι όνειρα για εμάς…. Οοοοοχι…. Για τον Αμπράμοβιτς πάντως είναι απλώς μερικά ποσά στον οικονομικό του χάρτη… τώρα ποιος θα νοικιάσει το… σκαφάκι… παραμένει άγνωστο… να μας πει μόνο εάν του «βγήκε» καλό το σκάφος. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top