Σ. Φαραζή:«έχω να κοιμηθώ εξήντα νύχτες!»

Γιατί έχει χάσει τον ύπνο της η γοητευτική ηθοποιός;

Σ. Φαραζή:«έχω να κοιμηθώ εξήντα νύχτες!»

Η Σοφία Φαραζή έγινε μητέρα και έχασε τον ύπνο της: «έχω να κοιμηθώ εξήντα νύχτες» τονίζει η ηθοποιός στο περιοδικό «DownTown» και συμπληρώνει«είμαι συνέχεια μαζί με ένα μωρό το οποίο ανά τρεις ώρες πρέπει να ταΐσεις. Αυτό ισχύει και τη νύχτα. Ειδικά αν έχει και κολικούς, στο κάθε τάισμα κλαίει κιόλας» επισημαίνει.

Μπαστούνια τα βρήκε η γοητευτική ηθ��ποιός αφού το παιδί ήρθε στη ζωή τη δική της και του συζύγου της, Νάσου, απρογραμμάτιστα. «Αν και ήμουν ερωτευμένη με τον άντρα μου, υπήρξε πολύ σκέψη πάνω σ’ αυτό καθώς το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι μεγάλη ευθύνη» τονίζει.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο σύζυγός της Νάσος που συμβάλει και αυτός ενεργά στο μεγάλωμα της νεογέννητης κορούλας τους:«την ταΐζει, την αλλάζει και ασχολείται πολύ μαζί της. Του έδειξαν οι νοσοκόμες και αυτός μου έδειξε εμένα» αναφέρει.

Παλαιότερα είχε δηλώσει πως είναι υπέρ στο να υιοθετούν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Τώρα που έγινε μανούλα, συνεχίζει να ασπάζεται την ίδια άποψη:«Αγάπη μπορούν να σου προσφέρουν και άτομα με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις» λέει και συμπληρώνει «άλλωστε δεν είναι απαραίτητο πως αν μεγαλώσεις με gayγονείς,θα γίνεις gay, όπως, ούτε αν μεγαλώσεις με straight γονείς,θα βγεις straight».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top