Αυτό είναι το ωραιότερο κορμί του καλοκαιριού

Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη της λίστας και ποια έμεινε εκτός

Αυτό είναι το ωραιότερο κορμί του καλοκαιριού

Oι «ζουμερές» της αναλογίες έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού. Η Kelly Brook αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και ό, τι λέγεται και γράφεται για εκείνη με ψυχραιμία και χωρίς πολλά σχόλια.

Όμως, η πρώτη θέση που της έδωσαν οι χρήστες ιστοσελίδας που κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κορμί για μπικίνι το φετινό καλοκαίρι δεν την άφησε αδιάφορη. Το μοντέλο και ηθοποιός ανακηρύχθηκε ως το ωραιότερο σώμα που έχει απαθανατισθεί σε φωτογραφία με μπικίνι φέτος, εκτοπίζοντας τις δύο μεγάλες αντιπάλους της που δεν ήταν άλλες από την Pippa Middleton και την Jennifer Lopez!

Και καλά η JLo… εδώ όμως η Brook «πέταξε έξω» την Pippa. Την Pippa που σχολιάστηκε όσο λίγα πρόσωπα την χρονιά που μας πέρασε. Την Pippa που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της αδελφής της. Την Pippa που έγινε περιζήτητη για τα προσόντα της και έγινε μέχρι και σελίδα στο facebook!

«Δεν κάνω δίαιτα, ούτε πηγαίνω στο γυμναστήριο. Τα βαριέμαι φρικτά αυτά. Δεν είμαι κοκκαλιάρα, αλλά θεωρώ ότι όσο μπορώ τρώω σωστά. Ενίοτε δεν… κρατιέμαι, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό», δήλωσε μόλις πληροφορήθηκε τον τίτλο που της απονεμήθηκε από το site gillette venus.

Το σώμα της πάντως και το γεγονός ότι 20.000 άτομα την ανακήρυξαν ως το κορμί του καλοκαιριού έχει ΚΑΙ επιστημονική εξήγηση! «Είναι πολύ κοντά στα πρότυπα των γυναικών των Δυτικών κοινωνιών και αυτό επηρεάζει πάρα πολύ τις προτιμήσεις των γυναικών», δήλωσε η ψυχολόγος και αναλύτρια συμπεριφοράς Donna Dawson.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top