Αναδιώτης για Αλεξάνδρου: Αν μου έλειπε, σαν φίλος, θα προσπαθούσα να τον προσεγγίσω

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Αναδιώτης για Αλεξάνδρου: Αν μου έλειπε, σαν φίλος, θα πρ

Για το Nomads, τον Δημήτρη Αλεξάνδου, τον Γιώργο Μαυρίδη, τις οικονομικές απολαβές του από το παιχνίδι του ΑΝΤ1, αλλά και την Αποστολία Ζώη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Αναδιώτης.

«Με τον Δημήτρη ήμασταν πολύ φίλοι παλιά αλλά απομακρυνθήκαμε πολύ πριν από το Nomads. Δεν δημιουργήθηκε καμία κόντρα στο παιχνίδι, δεν γεννήθηκε εκεί, είχαμε από πριν πάρει απόσταση ο ένας από τον άλλο εδώ και καιρό» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου λείπει σαν φίλος. Φαντάζομαι, αν μου έλειπε, θα προσπαθούσα να τον προσεγγίσω. Αλλά δεν είχα καμία τέτοια ανάγκη. Δεν προέκυψε μέχρι τώρα».

«Είχε πολλά κοινά με εμένα, είναι ευθύς, έχει αυτοσαρκασμό, χιούμορ, έχει απλότητα, δοτικότητα και το στοιχείο της προσφοράς» απάντησε όταν ρωτ΄θηκε για την φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη μιλώντας στο DownTown. Και συνέχισε: «Απλότητα θεωρώ την ευθύτητα. Και εκτός από ευθύς είναι και υπερβολικά ταλαντούχος και δημιουργικός. Και ο Μαυρίδης αλλά και ο Κατσινόπουλος είναι δύο άνθρωποι που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά μου. Οι άνθρωποι αυτού του χώρου δεν είναι και πολύ ντόμπροι, κρύβονται και αυτοί οι δυο δεν κρύβονται. Γεγονός που με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμη περισσότερο».

Όσο για τα χρήματα που κέρδισε από το Nomads; «Πληρώθηκαν τα πάντα. Όσα είχαμε συμφωνήσει και στην ώρα τους. Όλες οι συμφωνίες τηρήθηκαν» είπε και αναφέρθηκε, τέλος, και στην νικήτρια του reality επιβίωσης, Αποστολία Ζώη: «Της βγάζω το καπέλο! Η ίδια απέδειξε ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερη στα αγωνίσματα και από τους άντρες. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν ενάντια σε όλες τις προβλέψεις στην αρχή του παιχνιδιού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top