Γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι απέτυχε ως μητέρα

Το σοκ και η απογοήτευση που έζησε

Γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι απέτυχε ως μητέρα

Η Katherine Heighl παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε πως απέτυχε σαν μητέρα όταν απέτυχε να δεθεί από την πρώτη στιγμή που υιοθέτησε την κόρη της Naleigh.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός το γεγονός ότι η κόρη της την απέρριψε αρχικά, της ράγισε την καρδιά και δεν ήξερε πώς να συνέλθει.

Τότε ήταν που έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το να είναι μακριά από τη μικρή Naleigh έκανε τα πράγματα χειρότερα.

«Στην αρχή κατηγορούσα τον εαυτό μου και πίστευα ότι είμαι κακή μητέρα. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να παραδεχτώ και στον ίδι�� μου τον εαυτό ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν είχε να κάνει με εμένα», δήλωσε η ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια του Grace Anatomy πίστευε ότι θα δενόταν αμέσως μόλις έπαιρνε τη μικρή στο σπίτι, όμως αιφνιδιάστηκε γιατί αυτό δε συνέβη κάνοντας τους πρώτους μήνες της κοινής τους ζωής πάρα πολύ δύσκολους.

«Πάλεψα σκληρά για να με δεχτεί η κόρη μου για μητέρα της. Η απόρριψή της μου ράγισε την καρδιά», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα όταν κατάλαβε ότι λόγω της δουλειάς απομακρύνονται ακόμα περισσότερο, αποφάσισε να περνά περισσότερο χρόνο με τη μικρή.

Το χειρότερο ήταν όταν η μικρή έδειξε να αγαπάει περισσότερο τον θετό της πατέρα. Τότε ήταν που αποφάσισε ότι πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την κόρη της.

Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι δυο τους είναι αχώριστες και περνούν υπέροχα!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top