Οι κακές συνήθειες των stars

Κανείς δεν είναι τέλειος

Οι κακές συνήθειες των stars

​Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ποιος είπε ότι οι celebrities είναι τέλειοι; Κάθε άλλο... Είναι άνθρωποι κι αυτοί και μερικές φορές με πολύ κακές συνήθειες.

Όπως για παράδειγμα η Cameron Diaz, η οποία βρίζει σαν λιμενεργάτης. Μην την βλέπετε έτσι ντελικάτη και χαμογελαστή. Άμα την πιάσουν τα νεύρα της δεν καταλαβαίνει τίποτα και πάει το μπινελίκι σύννεφο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αρκετοί τη χαρακτηρίζουν αγοροκόριτσο.

Άπειρες είναι και οι κακές συνήθειες της Linsday Lohan. Η πιο εκνευριστική από όλες όμως είναι η αργοπορία της. Η κοπέλα δεν μπορεί με τίποτα να είναι στην ώρα της σε ραντεβού. Αφού ακόμα και στο δικαστήριο όπου εξεταζόταν αν θα πάει φυλακή ή όχι εκείνη άργησε μία ώρα!!!!

Η Britney Spears πάλι έχει αδυναμία στο Junk food. Ότι ανθυγιεινό υπάρχει, η Britney θα το φάει. Από γαριδάκια, πατατάκια, χάμπουργκερ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μέχρι αυτά τα extra παχυντικά ροφήματα σοκολάτας και καφέ που πίνει μια γουλιά και γεμίζει κυτταρίτιδα.

Μπορεί να είναι κορμάρα και να θεωρείται από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Hollywood, όμως και η Charlize Theron έχει μια κακιά συνήθεια. Δεν μπορεί να αντισταθεί στα τηγανιτά! Όταν δε βλέπει τηγανιτές πατάτες; Γίνεται ασυγκράτητη.

Η Katie Holmes πάλι έχει μια κακιά συνήθεια, η οποία όμως κοστίζει πολύ. Η γυναίκα δεν μπορεί να σταματήσει τη ψώνια. Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις στα πιο ακριβά καταστήματα του Μπέβερλι Χιλς να ψωνίζει για την ίδια και τη μικρή Souri.

Την οποία παρεμπιπτόντως την έχει κάνει ίδια κι απαράλλακτη. Πολύ ακριβά του κοστίζουν οι γυναίκες του, του Tom Cruise.

H Kristen Stewart σε όποια φωτογραφία κι αν τη δεις δαγκώνει πάντα το κάτω χείλος της. Το έχει πει το κορίτσι, δεν είναι αυτή για να ποζάρει μπροστά στους φωτογράφους και να περπατά στα κόκκινα χαλιά. Με μια τάση ολίγον αγοραφοβική, η Bella του Twilight δαγκώνει συνέχει τα χείλη της για να κρύψει την αμηχανία της.

Για το τέλος αφήσαμε τον... "κακό" του βρετανικού X - Factor, τον Simon Cowell. Που λέτε λοιπόν ο Simon δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στο σολάριουμ. Πλέον ο άνθρωπος δε θυμίζει Βρετανό, αλλά Έλληνα οικοδό��ο που τον έχει φάει το λιοπύρι στη σκαλωσιά.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top