Sarah Jessica Parker vs Kim Cattrall: Ποια είναι η αληθινή τους σχέση;

Τι γινόταν στα παρασκήνια του Sex and the City;

Τοξική η σχέση Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall

Τηλεοπτικά ήταν κολλητές, στην πραγματικότητα όμως μάλλον η σχέση που βλέπαμε να έχουν είναι... ουτοπική. Κι αυτό προκύπτει μέσα από δηλώσεις που έκανε Kim Cattrall για την έτερη σταρ του Sex and the City, Sarah Jessica Parker. 

Μάλιστα, η Σαμάνθα της μικρής οθόνης αποκάλυψε ότι η σχέση τους είναι τοξική σχέση και δηλώνει ενοχλημένη με τη στάση της συναδέλφου της, στη δημοφιλή σειρά του HBO, κάτι που δήλωσε μπροστά στον φακό καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν.

«Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα» είπε η ηθοποιός και τόνισε πως η απάντηση για την συμμετοχή της στην ταινία ήταν πάντα όχι και ήταν σταθερή.

Μάλιστα, η Κάρι θα ήταν παραγωγός για την ταινία αλλά η στάση που είχε ενόχλησε την Σαμάνθα. «Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Sarah  και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί», είπε και πρόσθεσε πως η σχέση με τις άλλες πρωταγωνίστριες ήταν δύσκολη λόγω του γεγονότος ότι η ίδια είχε μια πολύ διαφορετική ζωή και διαφορετικές προτεραιότητες από τις άλλες γυναίκες του σίριαλ.

«Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη και όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω». Και αποκάλυψε: «Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε», προσθέτοντας ότι «Έχω προσχωρήσει, και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα και όχι την καριέρα μου. Και αυτό είναι φανταστικό».

Όσο για το πότε μίλησε με κάποια από τις άλλες πρωταγωνίστριες της και αν κάποιος επικοινώνησε μαζί της όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για την ταινία; «Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό...το ότι κανείς δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο και δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι γίνεται» δήλωσε και "έριξε" τα καρφιά της: «Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top