Ο Γιώργος Σαμπάνης έσπασε την σιωπή του και μίλησε για τον χωρισμό του από την Άννα Πρέλεβιτς

«Θεωρώ ότι απέναντι σε μία γυναίκα, η οποία σου έχει φερθεί καλά και δεν έχεις τίποτα κακό να πεις για εκείνη», είπε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πλέον ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλενας Παπαγγελή.

Μιλώντας για τον χωρισμό του από την Άννα Πρέλεβιτς στην κάμερα του «Πρω1νού», ο τραγουδιστής είπε: «Ένας άντρας οφείλει να προστατεύει τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί σε μία σχέση. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο κι έχεις πάρει την απόφαση να τη δημοσιοποιήσεις αυτή τη σχέση και να μην κρύβεσαι για να είσαι φυσι��λογικός, τα δεδομένα είναι ότι είστε μαζί και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε και περνάτε καλά. Κάποια στιγμή μπορεί να τύχει το οτιδήποτε και για κάποιους σοβαρούς λόγους ή μη σοβαρούς λόγους να χωρίσεις».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι απέναντι σε μία γυναίκα, η οποία σου έχει φερθεί καλά και δεν έχεις τίποτα κακό να πεις για εκείνη, πρέπει να σκεφτείς τι θα δηλώσεις για αυτόν τον άνθρωπο. Τίποτα! Η ευγένεια που πρέπει να έχεις απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο είναι να μην δηλώσεις τίποτα. Εάν θέλει εκείνη, με την ιδιότητα της γυναίκας, μπορεί να δηλώσει ό,τι θέλει. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Είναι άνανδρο! Δεν μπορώ να μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν είναι παρών και με στήριξε στην ζωή μου, όσο με στήριξε. Αυτά στη ζωή συμβαίνουν! Όποιος δεν τα έχει ζήσει, είναι τυχερός. Αντιμετωπίζω καλά τους ανθρώπους που μου φέρονται καλά. Και όσους δεν μου φέρονται καλά, με τον τρόπο που τους αξίζει!»

΄Οσο για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό, δήλωσε: «Είμαι καλά!»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε επίσης:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top