Μόνο στο star.gr: Ο Γιάννης Κότσιρας αποκαλύπτει ποιος υπάρχει στο DNA όλων μας!

Όλα όσα είπε για την φετινή του συνεργασία στην «Ακτή Πειραιώς»

Μόνο στο star.gr: Ο Γιάννης Κότσιρας αποκαλύπτει ποιος υπάρχει στο DNA όλων μας!
Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει «Στο τσιγάρο που κρατώ», τον «Φύλακα Άγγελο», αλλά και το «Θα σπάσω εφτά ποτήρια»;

Είναι μόνο κάποιες από τις επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα! Με το πέρασμα του καιρού, εμπλουτίστηκε καλλιτεχνικά, αποκτώντας λαμπρές περγαμηνές στο βιογραφικό του και απέδειξε, χωρίς φανφάρες και άσκοπες τυμπανοκρουσίες, ότι πάνω απ’ όλα είναι ένας τραγουδιστής χωρίς ταμπέλες, που θέλει να «κοινωνεί» την τέχνη του στον κόσμο!

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς», μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και την Idra Kayne, προκειμένου όλοι μαζί να χαρίσουν στους θαυμαστές τους μοναδικές μουσικές βραδιές μίλησε στο star.gr.
IMG_8859.jpg

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής θέλησε να σταθεί στη συνεργασία του με τους άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που η ζωή του τα έφερε έτσι και κατάφερε να μοιραστεί την ίδια σκηνή με έναν «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού όπως χαρακτήρισε τον Γιώργο Νταλάρα.

«Η φετινή συνεργασία είναι μια ευχάριστη συγκυρία για εμένα. Ουσιαστικά είναι μια απρόσμενη συνεργασία. Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός και αυτό οφείλεται σε δυο πράγματα. Πρώτον, μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω την επιτυχημένη μου συνεργασία με τον Λαυρέντη και δεύτερον η συνύπαρξή μου με τον Γιώργο Νταλάρα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να σταθώ στον Γιώργο Νταλάρα γιατί είναι ένας μύθος του ελληνικού τραγουδιού και θεωρώ πως υπάρχει στο DNA όλων μας».

Συνέντευξη: Μίτση Σκέντζου
e-mail:mskentzou@star.gr


Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο star.gr:Τι αποκαλύπτει ο Νταλάρας για το ΨΕΜΑ, τις υπερβολές και τον Μαχαιρίτσα!

To star.gr στην Ακτή Πειραιώς!Ακούστε το τραγούδι της έναρξης των Νταλάρα,Μαχαιρίτσα,Κότσιρα

Μαχαιρίτσας...unplugged στο star.gr: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Σάκη Μπουλά!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top