Συμφωνία ανάμεσα σε Ατζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους!

Μόνο μετά από τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά ο πατέρας τους

Σε προσωρινή συμφωνία ήρθαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους!

Η Αντζελίνα Τζολί αναγνωρίζει στον Μπραντ Πιτ το δικαίωμα επισκέψεων στα παιδιά τους σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, ύστερα από παρέμβαση των υπηρεσιών προστασίας ανηλίκων της κομητείας του Λος Άντζελες που συνέστησαν στους δύο ηθοποιούς να έρθουν σε συνεννόηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

pit jolie.jpg

Η συμφωνία προβλέπει ότι ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, ενώ σύμφωνα με τον ιστότοπος TMZ ο γνωστός ηθοποιός υποβλήθηκε ήδη, αυτοβούλως σε ένα τεστ, του οποίου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει την φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες.

jolie children 1.jpg

Ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εν συνεχεία αν θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες. Η προσωρινή συμφωνία ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

jolie children 2.jpg

«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε πηγή που δεν αποκάλυψε το όνομά της στην ηλεκτρονική έκδοση του People.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top